Doe mee als sponsor

De Sperwer kan op de steun van vele sponsors rekenen. We zijn hen daar erg dankbaar voor. Met hun steun kunnen we projecten verwezenlijken en materiaal aankopen die onze werking rechtstreeks ten goede komen. En daar doen we het natuurlijk voor: het verschil maken voor onze medewerkers, begeleid werkers en cliënten. Wil je zelf een steentje bijdragen? Dat kan op twee manieren: via financiële giften of via giften in natura.

Financiële giften

Maak het verschil met je gift op rekeningnummer BE19 4433 6049 1112 van De Sperwer vzw. Vanaf 40 euro op jaarbasis – eenmalig gestort of via maandelijkse kleine bijdragen – ontvang je van ons een fiscaal attest.

Mag het iets meer zijn? Word dan bronzen, zilveren of gouden sponsor van De Sperwer. Wij laten graag onze waardering blijken onder de vorm van een aantal extra’s. Indien je bepaalde zaken liever niet ontvangt, laat ons dat gerust weten.

Word bronzen sponsor

In ruil voor een gift van 150 tot 250 euro:

  • Ontvang je vier vrijkaarten voor de barbecue van de eerstvolgende Sperwerfeesten die je zelf kan gebruiken of doorgeven aan wie je wenst.
  • Ontvang je een fles wijn of cava.
  • Heb je recht op fiscale aftrekbaarheid, waarvoor De Sperwer je een attest bezorgt.

Word zilveren sponsor

In ruil voor een gift van 250 tot 500 euro:

  • Ontvang je alle extra’s van een bronzen sponsor.
  • Verschijnt je naam en logo (zelfstandige) of naam (particulier) op de placemat van de eerstvolgende Sperwerfeesten.

Word gouden sponsor

In ruil voor een gift van 500 euro of meer:

  • Ontvang je alle extra’s van een zilveren sponsor.
  • Verschijnt je naam en logo (zelfstandige) of naam (particulier) een volledig jaar op de homepagina en de sponsorpagina van de website.
  • Vermelden we je in één editie van onze breed verspreide digitale nieuwsbrief onder de rubriek ‘sponsors in de kijker’.
  • Ontvang je een verrassingsattentie uit onze ateliers.

Giften in natura

De innerlijke mens

De Sperwer organiseert geregeld een feest of ontmoetingsmoment: de Sperwerfeesten met een barbecue, een ontbijt, een kaartavond,… Bieden jij of je zaak iets lekkers aan dat op onze tafels niet mag ontbreken? Laat het ons dan weten. Wij verwittigen je wanneer het volgende feest in aantocht is.

In ruil mag je erop rekenen dat wij jouw naam vermelden op ons evenement. We bezorgen je ook graag een attest waarop de waarde van je gift vermeld staat.

Tombolaprijzen

Op sommige van onze feesten organiseren we een tombola, of delen we al graag eens een prijs uit. Heb je iets te geef? We zijn je daar heel dankbaar voor.

Materiaal

Wil je De Sperwer iets van (werk)materiaal of een andere materiële gift aanbieden die binnen onze werking van pas kan komen? Wij bezorgen je daarvoor graag een attest waarop de waarde van je materiële gift vermeld staat.

5.5. De Sperwer Doe mee als sponsor
Gesponsord: onze elektrische duofiets

Gesponsord

5.5. De Sperwer Doe mee als sponsor Stoelen en tafels
Gesponsord: tafels en stoelen in de ontspanningsruimte van gebouw 54
5.5. De Sperwer Doe mee als sponsor Bus met lift
Gesponsord: bus met lift voor het vervoeren van onze medewerkers
5.5. De Sperwer Doe mee als sponsor Serre
Gesponsord: de serre bij gebouw 358
5.5. De Sperwer Doe mee als sponsor Verhoogde zaaibakken
Gesponsord: de verhoogde zaaibakken in de tuin van gebouw 54

Sponsors

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud