Team

Het personeelsteam van De Sperwer is divers in termen van leeftijd, gender en achtergrond. De combinatie van jonge krachten en mensen met hoge anciënniteit, zorgt ervoor dat stabiliteit en ervaring hand in hand gaan met frisse en vernieuwende ideeën.

Samenstelling

Het personeelsteam van De Sperwer bestaat uit een veertigtal vaste personeelsleden. Zij werken in vijf teams: Team Wonen, Team Jobcoaching, Team 54, Team 358 en Team Logistiek & Administratie. Elk team wordt aangestuurd door een coördinator.

Team Wonen

Dit team staat in voor de begeleiding van cliënten aan huis en voor ambulante begeleiding vanop twee locaties (Lokeren en Berlare).

Team Jobcoaching

Dit team verzorgt de zoektocht naar gepast werk voor begeleid werkers. Eens een gepaste werkplek gevonden is, begeleiden de jobcoaches de begeleid werkers verder op de werkvloer.

Team 54 en Team 358

Team 54 en Team 358 zijn de teams van de twee dagcentra. Zij begeleiden de ateliers (dagcentrum 54, dagcentrum 358) en de andere activiteiten binnen de dagcentra.

Team Logistiek & Administratie

Dit team ondersteunt de organisatie in al haar processen. Subteam Logistiek staat in voor het busvervoer, de poets en het onderhoud van de gebouwen en de technische taken. Subteam Administratie verzorgt de (personeels)administratie, het onthaal en de facturatie.

De coördinatoren van de teams vormen, samen met de orthopedagoog, het stafteam. De directeur heeft de dagelijkse leiding over de organisatie en coördineert het stafteam. Het kwaliteits-, personeels-, financieel en strategisch beleid vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de directeur.

Solliciteren

Zin om het team te versterken? Ga dan zeker eens na waarom dat een goed idee is en check onze vacaturepagina!

Verhalen

2.2. De Sperwer Leer ons kennen Team Verhaal Petra
Collega

‘Je atelier is je kindje’

Petra
Begeleidster tuin

Begeleidster Petra maakte na 17 jaar de overstap van het keukenatelier naar de tuin. Wie kan beter uitleggen wat het betekent om ‘eigenaar’ van een atelier te zijn? ‘Je steekt je ziel erin’. Ook al moeten ze voor

LEES VERDER ➞

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud