Nieuws

De Sperwer nieuws fietsaanbod 2
NIEUWS

Groot aanbod tweedehandsfietsen

Het Fietsproject heeft een groot assortiment tweedehandsfietsen in allerlei maten en kleuren in de aanbieding. Ideaal om je zomer mee te starten of je als student alvast een stalen ros aan te schaffen!

LEES VERDER ➞
De Sperwer nieuws Voederhuisjes 1
NIEUWS

De Sperwer in zee met kunstacademie

In het kader van de wandeling ‘Vind de kunstenaar in jezelf’ van Kunstacademie Ter Beuken, maakte het houtatelier van het dagcentrum twintig nestkastjes. ‘Een fijne samenwerking,’ stelt coördinator Sarah De Wilde.

LEES VERDER ➞
De Sperwer Logo
NIEUWS

Het nieuwe logo van De Sperwer

Met enige trots presenteert De Sperwer zijn nieuw organisatielogo. Na vele jaren wuiven we onze alom gekende sperwer uit. We bewaren echter één van zijn veren in het nieuwe logo.

LEES VERDER ➞
De Sperwer Nieuws Nieuwe Website
NIEUWS

Nieuwe website online

De Sperwer lanceert een splinternieuwe website: www.desperwer.be. De website wil iedereen die van dichtbij of veraf betrokken is bij De Sperwer regelmatig van nieuws voorzien.

LEES VERDER ➞
De Sperwer Nieuws Zwerfvuil
NIEUWS

De Sperwer houdt mee de buurt proper

Al enige tijd trekken de medewerkers van dagcentrum 358 erop uit om zwerfvuil te rapen in de buurt. Dat doen ze rond het gebouw aan de Gentse Steenweg 358 en rondom het Fietsproject in Overmere. In het Bospark stond zwerfvuil rapen sowieso al op de agenda.

LEES VERDER ➞