Doe mee als gast

De Sperwer organiseert jaarlijks een reeks ontmoetingsmomenten waarop je als gast heel welkom bent. Hoewel elk moment zijn eigenheid heeft, loopt het feestelijke karakter er als een rode draad doorheen. Ook je innerlijke mens zal er zijn gading vinden: iets lekkers eten en/of drinken hoort er altijd bij!

Wil je op de hoogte blijven van onze kalender? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Onze visie in de praktijk

  • Door onze deuren open te zetten en onze gasten een blik achter de schermen te geven, creëren we graag vertrouwen, betrokkenheid en inzicht in onze werking.
  • Ook hier staat talentontwikkeling centraal: personeel, medewerkers, vrijwilligers, cliënten, begeleid werkers en hun netwerk dragen aan de ontmoetingsmomenten bij naar eigen vermogen en voorkeuren.
  • Met de ontmoetingsmomenten willen we meer verbinding maken met ons brede netwerk. We hopen iedereen op minstens één van deze momenten persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Op de agenda

De nieuwjaarsmomenten

Januari is de maand van de nieuwjaarsrecepties. De medewerkers van het dagcentrum en de begeleid werkers klinken in de eerste week samen op het nieuwe jaar. Een tweede receptie brengt het personeel en het bestuur van De Sperwer samen. Tenslotte blikken ook de cliënten en het personeel van Team Wonen vooruit op de jaarvergadering.

De kaartavond

In februari of maart is iedereen welkom op onze kaartavond. Naast kaarten liggen ook UNO ® en andere gezelschapsspelen op de tafels. Drankjes, snacks en een tombolatafel vol prijzen maken het geheel af. Iedereen welkom!

Het Oogstfeest

Het personeel en de medewerkers van het dagcentrum vieren het harde werk en de oogst van het voorbije jaar met een lekkere maaltijd, de ‘beste boer’ en ‘beste boerin’-verkiezing en andere activiteiten in een ontspannen sfeer.

De Sperwerfeesten

Onze klassieker in september waarop we meer dan 600 gasten verwelkomen. Dit is hét moment om elkaar nog eens persoonlijk te ontmoeten.

Op zaterdag verwelkomen we de gasten in een rustige en gemoedelijke sfeer. We serveren een overheerlijk en gevarieerd ontbijt voor jong en oud.

Op zondag zijn de vaste ingrediënten een barbecue à volonté, een overheerlijk dessertbuffet, livemuziek, kinderanimatie en een tombola. Iedereen welkom!

Werkgeversreceptie

Tweejaarlijks brengen we in oktober de begeleid werkers en de werkgevers samen op een receptie. We bedanken hen met een hapje en een drankje. De werkposten/begeleid werkers die een jubileum te vieren hebben worden in de bloemetjes gezet.

De Wintermarkt

Op de Wintermarkt draait alles rond sfeer en gezelligheid. Op onze standenmarkt bieden we (warme) hapjes, (warme) drankjes en producten uit onze ateliers te koop aan. Voor die laatste kan je ook onze aankoopbon gebruiken. Iedereen welkom!

Verhalen

5.6. De Sperwer Doe mee als gast Verhaal Kenneth en familie
Gast

‘Kenneth brengt graag mensen mee’

Marline, Freddy en Kenneth
Vaste gasten op de ontmoetingsmomenten

Kenneth werkt in dagcentrum 358. Samen met zijn ouders Marline en Freddy is hij altijd van de partij op de feesten van De Sperwer. We voelen dit enthousiaste trio aan de tand.

LEES VERDER ➞

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud