Te huur

Het teken- en schilderatelier in dagcentrum 358 biedt een reeks kunstwerken te huur aan voor een democratische prijs.

Hou je van wat afwisseling in je interieur? Spreekt de stijl van één van onze medewerkers je aan? Laat je je graag eens verrassen door onze nieuwe technieken? Wil je intussen ook de werking van De Sperwer steunen? Dan is de kunstverhuur iets voor jou!

Onze aanpak

  • Je kiest je kunstwerk(en) zelf uit onze collectie.
  • Je betaalt 45 euro abonnementsgeld per kunstwerk per jaar.
  • Je kan eenzelfde kunstwerk voor meerdere jaren huren.
  • Indien je op zeker moment je interieur verandert, kan je binnen jouw jaarabonnement je kunstwerk omruilen voor een werk dat beter past.

Selectie van het kunstwerk

Wij werken aan een database waarin je alle beschikbare werken en hun afmetingen online zal kunnen consulteren. Op dit ogenblik ontvangen wij je graag in het atelier om de kunstwerken te bekijken en je keuze te maken. Met wat geluk is de kunstenaar van jouw werk aanwezig tijdens je bezoek en kan je kennismaken.

Je bent steeds welkom tijdens de openingsuren van het teken- en schilderatelier: van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 16u.
Indien geen van deze momenten voor je past, dan zoeken we graag telefonisch 09 348 53 34 naar een moment dat jou wel schikt (ook mogelijk op bepaalde zaterdagen).

Bon voor kunstverhuur

Wil je graag iemand anders de kans geven om kunst in huis te halen? Een mooi gebaar. Maar smaken verschillen. Als je de gelukkige ontvanger van jouw cadeau graag zelf het kunstwerk laat kiezen, dan is onze bon voor kunstverhuur iets voor jou! Hoe koop je hem aan?
  • Geef ons je naam, je postadres en het gewenste aantal bonnen door via info@desperwer.be of 09 348 53 34.
  • Stort 45 euro (per bon) op rekeningnummer BE19 4433 6049 1112 van De Sperwer, met je naam + ‘bon(nen) kunstverhuur’ in de mededeling.
  • Eén à twee weken later valt de bon in je bus.
  • Uiteraard kan je ook steeds een bon afhalen en contant betalen tijdens de openingsuren van het teken- en schilderatelier in dagcentrum 358.

Verhalen

4.3. De Sperwer Onze Etalage Te huur Verhaal Kaat en Tante Bie
Onze etalage

‘Ik geniet er elke dag van’

Tante Bie
Huurt kunst

‘Tante Bie’ is de tante van Kaat, medewerkster van het teken- en schilderatelier. Aan de livingmuur van tante Bie pronkt een heel groot schilderij van Kaat, dat ze huurt voor een jaar.

LEES VERDER ➞

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud