Doe mee als collega

Functies

Het personeelsteam van De Sperwer is divers in leeftijd, gender en achtergrond. Ook de functies zijn uiteenlopend. De begeleiders vormen de grootste personeelsgroep. Zij bieden ondersteuning binnen een groepsdynamisch kader (dagcentrum) of binnen een 1-op-1-verhouding met de cliënten (Jobcoaching en Begeleiding aan huis). Andere functies binnen De Sperwer zijn van logistieke, administratieve of coördinerende aard.

Ons personeelsbeleid

De juiste persoon op de juiste plaats

Een goede match tussen het teamlid en de functie is belangrijk. Bovendien zorgt De Sperwer naar harmonieus functionerende teams. Binnen ons aanwervingsbeleid streven we er dus naar persoonlijkheden en talenten af te stemmen op de noden en personen (collega’s, medewerkers,…) van het team waarbinnen een nieuw teamlid zal functioneren.

De stem van de cliënt

In lijn met de visie van De Sperwer, nemen cliënten en medewerkers van het dagcentrum een rol op in de sollicitatieprocedure. Zij nemen deel aan een praktische proef en de evaluatie achteraf.

Vakantieopvang voor kinderen

In het kader van een haalbare werk-privébalans, kunnen personeelsleden van De Sperwer rekenen op vakantieopvang voor kinderen van 3 tot 15 jaar in de paasvakantie (2 weken) en de zomervakantie (8 weken). Deze service maakt het mogelijk een aantal praktische problemen te overbruggen in deze periodes.

Teambuilding

De Sperwer hecht veel belang aan teamgeest. Daarom vinden er jaarlijks teambuildings plaats, zowel voor het voltallige personeelsteam als voor de teams afzonderlijk.

Als personeelslid van De Sperwer

  • Voel je dat je het verschil maakt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en autonomie binnen je functie.
  • Kom je terecht in een mensgerichte organisatiecultuur waarin iedereen elkaar kent.
  • Kan je rekenen op een grondige ondersteuning van je leidinggevende en collega’s, zowel bij je opstart als via diverse formele en informele coachingsmomenten doorheen de tijd.
  • Kom je terecht in een open en laagdrempelige organisatiecultuur.

Solliciteren

Wens je ons team te versterken? Houd dan zeker onze vacaturepagina in de gaten! Ook spontane sollicitaties zijn welkom op mirjam.vermeire@desperwer.be. Naast je CV lezen we graag wat meer over je motivatie, achtergrond en interesses.

Verhalen

2.2. De Sperwer Leer ons kennen Team Verhaal Petra
Collega

‘Je atelier is je kindje’

Petra
Begeleidster tuin

Begeleidster Petra maakte na 17 jaar de overstap van het keukenatelier naar de tuin. Wie kan beter uitleggen wat het betekent om ‘eigenaar’ van een atelier te zijn? ‘Je steekt je ziel erin’. Ook al moeten ze voor

LEES VERDER ➞

Personeelsvacatures

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud