De Sperwer nieuws - fietsaanbod 2

Groot aanbod tweedehandsfietsen

Het Fietsproject heeft een groot assortiment tweedehandsfietsen in allerlei maten en kleuren in de aanbieding. Ideaal om je zomer mee te starten of je als student alvast een stalen ros aan te schaffen!

‘We hebben veel degelijke fietsen voor een mooi prijsje staan,’ zegt Franky Van Hee, begeleider in het Fietsproject in Berlare. ‘In het volwassen assortiment hebben we vooral damesfietsen in de aanbieding voor prijzen tussen de 40 en de 100 euro’.

Dat grote assortiment is er niet toevallig, zegt Franky. ‘We hebben de afgelopen tijd erg veel fietsen gekregen, omdat mensen veel tijd hadden voor een grote opkuis. Of omdat ze investeerden in een nieuwe elektrische fiets en hun gewone fiets aan ons schonken. Bovendien hadden de medewerkers meer tijd om tweedehandsfietsen klaar te maken, omdat er door de coronamaatregelen geen tijd ging naar het koken.’

Ook het assortiment kinderfietsen is momenteel erg groot: ‘Een fiets in de juiste maat is ideaal om de zomer mee te starten,’ zegt Franky. ‘Je betaalt tussen de 15 euro – voor een step – en de 60 euro voor een groter model van kinderfiets. We hebben trouwens ook twee tandems staan voor 100 euro per stuk en een driewieler in zomers kanariegeel.’

De Sperwer nieuws fietsaanbod 1
De Sperwer nieuws fietsaanbod 3

Voor de studenten kan het aanbod ook interessant zijn, want over een dikke twee maanden start het nieuwe academiejaar alweer. ‘Ik weet dat antieke koersfietsjes in Gent bijvoorbeeld erg populair zijn bij jonge dames. We hebben er momenteel eentje staan, zij het een herenmodel. We verkopen natuurlijk wel wekelijks een fiets of twee, drie, dus het assortiment wisselt regelmatig,’ besluit Franky. Er snel bijzijn is de boodschap!

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud