de winnende nummers van de tombola

Schrijf je in voor de Sperwerfeesten

Voor wie na twee uitgestelde edities hongerig is naar De Sperwerfeesten, is er goed nieuws: in één en hetzelfde weekend kan je zowel heerlijk ontbijten als uitgebreid barbecueën. Dat smaakt naar inschrijven?

Daar zijn ze eindelijk weer, De Sperwerfeesten. En wel in een 2-in-1-formule. Op zaterdagmorgen 10 september kunnen onze gasten lekker ontbijten in de grote tent: ‘Daar zal meer plaats en ruimtelijk comfort zijn dan als we het, zoals in andere jaren, binnen organiseren,’ zegt Angela De Bock, coördinator van Team Wonen. Snel inschrijven is dus de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

24 uur later is het de beurt aan onze andere klassieker. Op zondag 11 september verwelkomen we vele honderden gasten op onze barbecue à volonté (met vegetarische opties). Het is een moment waarop traditioneel zowat het hele Sperwernetwerk samenkomt om bij te praten en te klinken op een blij weerzien. Na twee jaar uitstel wordt dat klinken misschien wel knallen, u bent gewaarschuwd.

Wijzigingen op het menu

Staan ook op het menu op 11 september: een assortiment heerlijke desserts, een springkasteel en kinderanimatie, de traditionele tombola, een extra prijsvraag, een gezellige muzikale achtergrondsfeer en de Sperwershop: een winkeltje waar je materiaal uit de ateliers kan aankopen. Je kan ook een bezoekje brengen aan de tuin die de medewerkers van het dagcentrum jaar in jaar uit in bloei zetten en houden.

De editie 2022 ziet er enigszins anders uit dan de vorige. Krista Van Duyse, coördinator van dagcentrum 54, licht toe: ‘We hebben een wijziging opgemerkt in het publiek dat naar de Sperwerfeesten komt. Waar het vroeger vooral een feest was van familieleden van onze medewerkers, begeleid werkers en cliënten, verwelkomen we de jongste jaren een veel breder deel van het Sperwernetwerk. Daar willen we ons nieuw programma dan ook op afstemmen.’

Sponsors gezocht

Het jaarlijkse succes van zowel het ontbijt als de barbecue is deels te danken aan de gulle steun van onze sponsors. Bied jouw zaak iets lekkers aan dat op onze ontbijttafels niet mag ontbreken? Laat het weten aan Angela.Debock@desperwer.be. Jouw logo op de placemats van onze barbecue? Neem contact op met info@desperwer.be! Samen maken we er een spetterend weekend van.

Prijzen en inschrijvingen

  • Inschrijven kan per mail naar info@desperwer.be of telefonisch op 09 348 53 34. Ontvangers van De Sperwerkrant kunnen ook inschrijven via de invulstrook in de krant.
  • Je inschrijving is geldig na betaling op BE19 4433 6049 1112 met vermelding van ‘ontbijt en/of BBQ’ + je naam.
  • Uiterste inschrijfdatum: 1 september 2022.
  • Prijzen ontbijt: standaardontbijt € 17 / standaardontbijt kind (-12j) € 8 / deluxe ontbijt (met glaasje bubbels) € 20
  • Prijzen barbecue: BBQ vlees € 18 / BBQ vegetarisch € 18 / BBQ vlees kind (-12j) € 12 / BBQ vegetarisch kind (-12j) € 12 / drankkaart € 5

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud