IMG_8802_gecropt

Welkom op onze open atelierdag

Op woensdag 27 maart zet het dagcentrum van De Sperwer zijn deuren open. Kom een kijkje nemen in onze ateliers en gebouwen en zie de medewerkers aan het werk. Je krijgt van hen een souvenirtje mee naar huis.

Op woensdag 27 maart gaan de deuren van onze beide dagcentra open. We leiden elke bezoeker rond op beide locaties en geven een woordje uitleg, maar maken onze werking vooral zo tastbaar mogelijk.

Programma

We starten met een korte inleiding over De Sperwer en zijn diensten (Dagcentrum, Begeleiding aan huis, Begeleid werken). Daarna worden de bezoekers in groepjes gegidst en kan je zien hoe het er op een gewone werkdag in het dagcentrum (twee locaties) aan toegaat.

De medewerkers en begeleiders zullen aan de slag zijn in hun ateliers en wat uitleg geven. Ook de resultaten van hun werk zullen zichtbaar zijn: in elk atelier krijg je een souvenirtje mee dat ter plaatse werd gemaakt, ontworpen, gekookt of geoogst.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft om het dagcentrum van De Sperwer te leren kennen is welkom:

  • schoolverlaters
  • mensen met een persoonsvolgend budget die extra ondersteuning zoeken
  • ouders en familieleden
  • potentiële vrijwilligers
  • professionelen

Deelname is gratis. We vragen wel om op voorhand even te laten weten dat je langskomt. Inschrijven kan tot en met maandag 25 maart. 

Praktisch

Woensdag 27 maart

Start om 13u30, einde voorzien om 16u

Adres: Gentse Steenweg 54, 9160 Lokeren

Inschrijving: info@desperwer.be of 09 348 53 34

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud