Medewerkers aan het werk in het kleiatelier

Kunstinitiatieven in mei

Op zondag 7 mei gaan de deuren van onze kunstateliers open voor Atelier in Beeld. Maar er is nog veel meer te beleven aan kunstinitiatieven in de komende tijd.  

Het is weer zover! In het kader van Atelier in Beeld van Kunstwerkt kan je onze kunstateliers in dagcentrum 358 bezoeken en onze kunstenaars aan het werk zien. Ook onze voltallige kunstcollectie zal te bewonderen (én te kopen of te huren) zijn.

In de ontspanningsruimte zal bovendien een mooi assortiment producten uit onze andere ateliers gepresenteerd worden. Ook een wandelingetje door de tuin staat op het menu. Daar zal een mooie reeks sculpturen te bezichtigen zijn – als de weergoden een béétje meewerken tenminste. Inschrijven hoeft niet, kom gewoon gezellig binnen. 

Vreemde vogels

Zin om nog meer kunst van Sperwermakelij te proeven? In mei en juni wordt een reeks kunstwerken tentoongesteld in lokaal dienstencentrum ZIAC in Zele. Het thema van deze editie is ‘Vreemde vogels’, waarrond er het voorbije jaar in de ateliers werd gewerkt.  

De tentoonstelling is elke weekdag open en omvat sculpturen, werken in papier-maché, schilderijen op doek, schetsboeken en lino’s afgedrukt op de drukpers. Alle kunstwerken die er te bezichtigen zijn, zijn te huur. Sommige ook te koop. 

Kunst- en ambachtenmarkt

Wie nog geen plannen heeft op Pinkstermaandag (29 mei), heten we hartelijk welkom op de Kunst- en Ambachtenmarkt in Daknam, een initiatief van de Reynaertkring. De markt vindt plaats van 11 tot 19u. Van het startschot tot aan de finish zal je er de mooiste en lekkerste producten van De Sperwer kunnen terugvinden aan onze stand.

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud