IMG_8802_gecropt

Open atelierdag ’22: tweede editie

Na het succes van de eerste open atelierdag, zet het dagcentrum van De Sperwer op woensdag 1 juni opnieuw zijn deuren open. Kom een kijkje nemen in onze ateliers en gebouwen en zie de medewerkers aan het werk. Je krijgt van hen een souvenirtje mee naar huis.

Op woensdag 1 juni gaan de deuren van onze beide dagcentra open. We leiden elke bezoeker rond op beide locaties en geven een woordje uitleg, maar maken onze werking vooral zo tastbaar mogelijk.

We komen samen om 13u30 voor een korte inleiding. Daarna word je in groepjes gegidst en kan je zien hoe het er op een gewone werkdag in het dagcentrum aan toegaat. De medewerkers en begeleiders zullen aan de slag zijn in hun ateliers (dagcentrum 54 en dagcentrum 358) en de bezoekers wat uitleg geven. Ook de resultaten van hun werk zullen zichtbaar zijn: als bezoeker krijg je in elk atelier iets mee dat ter plaatse werd gemaakt, ontworpen, gekookt of geoogst. De dag eindigt rond 16u

De open atelierdag is er voor iedereen die interesse heeft voor het dagcentrum van De Sperwer: mensen met een persoonsvolgend budget die extra ondersteuning zoeken, schoolverlaters, ouders en familieleden, professionelen,… Kortom, iedereen die de werking van het dagcentrum wil leren kennen is welkom! Ook onze andere diensten (Begeleiding aan huis, Begeleid werken) zullen aan bod komen, zij het in beperkte mate.

Deelname is gratis, maar we vragen wel om op voorhand even te laten weten dat je langskomt. Inschrijven kan tot en met 27 mei. 

Praktisch

Woensdag 1 juni

Start om 13u30, einde voorzien om 16u

Adres: Gentse Steenweg 54, 9160 Lokeren

Inschrijving: info@desperwer.be of 09 348 53 34

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud