Sperwerfeesten 2023_visual website_lagere kwaliteit

Schrijf je in voor de Sperwerfeesten

Voor de liefhebbers van de Sperwerfeesten is er goed nieuws: in de editie van 2023 kan er al geaperitiefd worden in een loungebar op vrijdagavond.

Net als vorig jaar worden de Sperwerfeesten in 2023 een 2-in-1-formule. Dit jaar wordt de barbecue (zondag 10 september) niet gecombineerd met een ontbijt, wél met een nazomerbar op vrijdagavond (8 september): Bar L’Apéro.

Bar L'Apéro

Op vrijdagavond tovert De Sperwer de binnenkoer van het gebouw aan de Gentse Steenweg 54 om tot een sfeervolle en gezellige loungebar. Tussen 17u en middernacht is iedereen welkom voor frisse pintjes, zuiderse cocktails en mocktails. Ook een klein hongertje verhelpen we met plezier met huisgemaakte tapasplanken. Betalen zal, naast contant, ook via Payconiq mogelijk zijn. Inschrijven voor Bar L’Apéro is niet nodig.  

Onze klassieker

Op zondag 10 september is het dan tijd voor onze klassieker: een barbecue à volonté (vlees of vegetarisch). Het is een mooie gelegenheid om bij te praten en te klinken op een blij weerzien voor het grote Sperwernetwerk. Verder op het menu staan dit jaar een ijssalon, kinderanimatie, een tombolatrekking en een Sperwershop. In die laatste kunnen gasten de mooie werken en lekkere producten die in de afgelopen tijd in de Sperwerateliers tot stand kwamen bekijken en aankopen. Ook op de barbecue zal betalen met Payconiq mogelijk zijn.

Sponsors gezocht

Het jaarlijkse succes van De Sperwerfeesten is deels te danken aan de gulle steun van onze sponsors. Wens je het logo van jouw zaak op de placemats en de affiches van de Sperwerfeesten te zien? Neem dan contact op met info@desperwer.be! Samen maken we er een spetterend feest van.

Prijzen en inschrijving barbecue

  • Inschrijven kan per mail naar info@desperwer.be of telefonisch op 09 348 53 34. Ontvangers van De Sperwerkrant kunnen ook inschrijven via de invulstrook in de krant.
  • Je inschrijving is geldig na betaling op BE19 4433 6049 1112 met vermelding van ‘BBQ’ + je naam.
  • Uiterste inschrijfdatum: 1 september 2023.
  • Prijzen barbecue: BBQ vlees € 20 / BBQ vegetarisch € 20 / BBQ kind – vlees (-12j) € 12 / BBQ kind – vegetarisch (-12j) € 12 / drankkaart € 5

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud