IMG_8802_gecropt

Welkom op onze open atelierdag 2021

Op woensdag 24 november zet het dagcentrum van De Sperwer zijn deuren open. Kom een kijkje nemen in onze ateliers en gebouwen en zie de medewerkers aan het werk. Je krijgt van hen een souvenirtje mee naar huis. 

Op woensdag 24 november gaan de deuren van onze beide dagcentra open: dagcentrum 54 (Gentse Steenweg 54) en dagcentrum 358 (Gentse Steenweg 358). We leiden elke bezoeker rond op beide locaties en geven een woordje uitleg, maar maken onze werking vooral zo tastbaar mogelijk.

Wie aansluit in de namiddagsessie (13u30-16u) zal kunnen zien hoe het er op een gewone werkdag in het dagcentrum aan toegaat. De medewerkers en begeleiders zullen aan de slag zijn in hun ateliers (dagcentrum 54 en dagcentrum 358) en de bezoekers wat uitleg geven. Ook de resultaten van hun werk zullen zichtbaar zijn: als bezoeker krijg je in elk atelier iets mee dat ter plaatse werd gemaakt, ontworpen, gekookt of geoogst.

Dat geldt eveneens voor de bezoekers van de avondsessie (18u30-20u30). De werkdag zal inmiddels afgelopen zijn, maar in de avondsessie zetten we in op rondleidingen tot in de kleinste uithoekjes van onze dagcentra. Een aantal medewerkers en begeleiders zal aanwezig zijn om de werking van de ateliers toe te lichten. 

De open atelierdag is er voor iedereen die interesse heeft voor het dagcentrum van De Sperwer: schoolverlaters, mensen met een PVB die extra ondersteuning zoeken, ouders en familieleden, potentiële vrijwilligers,… Kortom, iedereen die de werking van het dagcentrum wil leren kennen is welkom! Ook onze andere diensten (Begeleiding aan huis, Begeleid werken) zullen aan bod komen, zij het in beperkte mate.

Deelname is gratis, maar we vragen wel om op voorhand even te laten weten dat je langskomt.

Praktisch

 

Woensdag 24 november

Namiddagsessie: 13u30 tot 16u

Avondsessie: 18u30 tot 20u30

Adres: Gentse Steenweg 54, 9160 Lokeren

Inschrijving: info@desperwer.be of 09 348 53 34. 

Deel

Nieuwsbrief

Wens je graag nieuws van De Sperwer te ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Spring naar de inhoud